Hölgyem, Te, aki olvasod ezeket a sorokat, valószínű változást szeretnél az életedben. Érzed, hogy valami belülről mardos, a lelked fojtogatja egy érzés. Már hosszú ideje azt érzed, hogy egy begubózott báb vagy? Érzed, hogy sokkal több van benned és szeretnéd végre magadból kiröptetni a pillangót, aki valójában vagy? Tanácsokra van szükséged, lendületre és önbizalomra, egy igazi átváltoztatásra, hogy végre önmagad lehess? Mi segítünk neked ebben!

Úgy érzed elveszítetted tündöklő fényedet?

Állsz a tükör előtt és csóválod a fejed, valami nincs rendben, akit ott látsz nem te vagy. Egy fényét vesztett, megfáradt nő néz vissza rád, akinek a szemében még látod a csillogást de fakó és megfáradt az összkép.  Beletúrsz a hajadba, próbálsz mosolyogni. “Nagyon fanyar”, nyugtázod keserűen.

 

 

Már évek óta ezt a frizurát viseled, a szomszéd asszony és a barátnők szerint nem is áll olyan rosszul… A smink is már a megszokott, csak egy pár biztos vonal és szín.  A ráncaid visszaintegetnek rád a tükörből, üdvözölve mindent, amit eddig letettél az élet asztalára.

Már annyi mindent letettél. Helyt álltál, mint társ, mint anya, mint szerető és megértő feleség. Titkokat megtartó barátnő és a tökéletességre törekvő ember. Helyt álltál már a munkahelyen és a családban és voltál már sokszor olyan helyzetben, amikor azt sem tudtad, hogy kihez fohászkodj, aki segíthetne neked.

Kibeszéltek a hátad mögött. Beszéltél már te is ki másokat, rántottak már téged is erre a szintre. Egész jól viselted. Hibáztál már oly sokat, hogy arról könyvet is írhatnál. Volt amiből tanultál és még van amit ismételgetsz, közben fejlődsz és tisztában vagy azzal, hogy a változásért tenni kell.

 

 

“Légy önmagad, mindenki más már foglalt. Az önmagunk szeretete egy életre szóló románc kezdete.”
Oscar Wilde

Állsz a tükör előtt és tudod, hogy eljött a pillanat. Változtatni kell! Tudod, hogy a szépség belülről  fakad, ezt már annyi guru megmondta… Sokan szajkózzák, hogy az átalakulás belülről fakad és majd megjelenik a külsőben is. Érzed, hogy belül te már készen állsz az átváltozásra. Érzed, hogy a báb mocorog és már csak segítő kezek kellenek ahhoz, hogy kiröptesd a gyönyörű pillangót, akit eddig pátyolgattál.

Érzed, hogy eljött az idő, amikor segítő kezekre van szükség. Segítőkre, akikben bízhatsz, akik megmutatják merre van a napos oldal, akik meglátják a benned rejlő kincset, akik segítenek kihozni belőled a maximumot.  A kincset, melyen már évek óta ülsz feszengve, mert a ládika már kényelmetlenül nyomja a feneked. Itt az idő, hogy kibontakozz és légy önmagad legjobb változata!

 

A ráncaid már megjelentek és kérdik, merre lesz az arra?

Mit válaszolsz nekik? “Szeretnék átváltozni, szeretném magamból kihozni a maximumot”, vagy “gyere elmúlás átadom magam az enyészetnek”? “Vannak még álmaim, megvalósítom önmagam”, vagy “nekem ennyi is elég volt, legfeljebb  valami divatos koporsó az még belefér és remélem a utódaim valami hozzám illőt fognak választani”?

 

Valóban szeretnél változást? Mert ha  igen, akkor jövünk mi a képbe!

Mi professzionális fotózással egybekötött látványos átalakítást kínálunk neked Budapesten. Segítünk neked, hogy ráeszmélj: több van benned, mint hiszed, mert az önbizalom fejleszthető!

  • Végre lesz saját portfóliód. A profi fotózás során láthatod, hogy a megfelelő smink éveket fiatalít rajtad. A fényképészünk instrukciókkal lát el, hogy lazán, természetesen viselkedj a kamera előtt. Megtaláljuk a számodra legelőnyösebb beállításokat.
  • A stylist segítségével pedig meglátod, hogy az alakodnak megfelelő öltözék és a neked illő színek harmóniát teremtenek. Végre a legjobb formádat mutathatod meg a világnak.
  • Közösen kiválasztjuk a neked leginkább illő díszletet és hátteret.
  • Sminkesünk és a fodrászunk a legújabb trendnek megfelelően készíti el a sminked és a frizurád.

Csapatunk segítségével profi fotózás, profi smink, frizura és stylist vár rád, hogy végre önmagad lehess, aki legbelül vagy.

Biztosak vagyunk benne, hogy elkápráztatod majd a párodat, rokonaidat, ügyfeleidet, ismerőseidet, és az önbizalmad az egekig fog szárnyalni!

 

Érzed Te is, hogy a nagy átalakítás ideje eljött?

Átalakítunk! Jelentkezz most! Végre önmagad leszel! Igazi  Bombanő!