A Charisma csapatról bővebben

Walas Eleonora vagyok, a Bombanő program megálmodója. 12 éven át foglalkoztam külkereskedelemmel, bejártam a fél világot és az utazásaim során szembesültem azzal a ténnyel, hogy a Magyarországon élő hölgyek sokan csak ülnek a szépségükön. Fogalmuk sincs mennyire gyönyörűek!
Elhatároztam, hogy mindent megteszek azért, hogy egy napon úgy emlegessék az országunkat, mint ahol Bombanők élnek.

A hölgyekből kihozzuk a maximumot. Akik nalunk jártak, sokan arról számoltak be, hogy teljesen megváltozott az életük. Ez nem csoda, hiszen az önbizalomtól ragyognak. Bombanőket varázsolunk!
Ez a mi küldetésünk! ❤

Csapatunk tagjai

Walas Eleonora
Walas Eleonorastílusmanager
Mint a Bombanő program megálmodója, a feladatom, hogy felejthetetlenné varázsoljam a velünk töltött napodat, a lehető legelégedettebben, önbizalommal telve távozz a stúdióból és büszkén nézegesd az elkészült fotóidat.
Seiner Krisztián
Seiner Krisztiánfotóművész
Portréimban, modellfotóimban a kor divatját, női ideálját igyekszem követni úgy, hogy közben a fotóalany és én is elégedettek legyünk az eredménnyel. Fotóim személyközpontúak, így kellő őszinteséggel és tisztelettel irányulnak feléd, szem előtt tartva kívánságaidat is.
Angyal Luca
Angyal Lucahajművész
Nagyon régóta az volt minden álmom, hogy fodrász legyek, így igazán elhivatott vagyok a munkám és a szakmám iránt.
Kishonti Anikó
Kishonti Anikósminkmester
Az igazi szépség belülről fakad, csak felszínre kell tudni hozni. Emiatt a szépséged megkoronázására egy gyönyörű sminkre és professzionális segítségre lesz szükséged.
Orosz Ivett
Orosz Ivettsminkmester
Fontosnak érzem azt, hogy összhangot teremtsek a smink színei és viselője adottságai, személyisége és öltözéke között. A smink öltöztet és a ruha csak egy szép sminkkel az igazi, e kettő harmóniájával igazi bomba nők lehetünk.
Ling Dalma
Ling Dalmasminkmester, tanácsadó
A Glamour Makeup Academy-nél tanultakat tanácsadóként is kamatoztatom. Szenvedélyem kihozni a vendégeimből a legtöbbet, a legjobbat és látni az örömet az arcukon.